Hoe kies je een goed whiteboard?

Bijvoorbeeld, als u een droog wissen bord voor een klaslokaal, kies een robuuste, droge whiteboard dat kan worden opgehangen aan een muur. De beste droog-Erase bord voor uw huis kan een die kan worden gelijmd aan de koelkast met magneten worden. Een whiteboard voor een kantoor zou kunnen worden aan de muur gemonteerd, of het kan draagbaar zijn en vereisen een stand te worden gebruikt voor presentaties.

 

Al deze tips zijn afkomstig van de website van Whiteboard Express. Op deze website worden naast een ruim aanbod in whiteboards, prikborden en andere tools ook veel tips en informatie gegeven. Meer hierover lees je in hun blog.

Wat voor een oppervlak heb je nodig?

Whiteboards zijn gemaakt van gelakt staal of aluminium, laminaat, glas, porselein en melamine (een soort hars bedekt papier). Melamine en gelakt staal droog Blus platen zijn gevoelig voor krassen, maar gemakkelijk schoongemaakt van inkt merken. Laminaat, porselein en glas droge Blus oppervlakken zijn krasbestendig en vuilafstotend. De verschillende soorten droog-wissen oppervlakken variëren in prijs, en sommige whiteboards zelfs komen met een levenslange garantie. Melamine droge Blus platen zijn de minst dure en de meest voorkomende.

Hoe ziet het bord eruit?

U vindt artikelen die u wilt gebruiken met uw Dry-Erase boord veranderen van uw keuze van het oppervlak en zelfs wat u gebruik maken van de Raad van bestuur voor. Natuurlijk moet je droge gum markers en gum kopen. Het kan nodig zijn om droog te wissen reinigingsoplossing te kopen om periodiek te verminderen kleuren op uw whiteboard. Sommige whiteboards zijn magnetisch, dus gebruiken ze magneet strips en symbolen om informatie te ordenen en te illustreren.

Hoe groot is de ruimte die gebruikt wordt?

Meet de ruimte waarin u het whiteboard wilt hangen en bereken de grootte die u nodig hebt. Dry Erase boards komen in alle verschillende maten, dus je hebt geen moeite het vinden van een whiteboard om uw ruimte te passen. Evenzo, als u van plan bent om uw whiteboard bewegen voor presentaties, dan wilt u misschien mobiele kraampjes te verkennen. Denk aan de gebieden waarop u nodig hebt om de Dry-Erase bord te verplaatsen en een maat die past dienovereenkomstig te kopen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *