Een cursus volgen? Is E-learning predictive profiling iets voor jou?

E-learning is een nieuwe vorm van leren. Via deze methodiek kan je online een cursus volgen. Omdat je tegenwoordig overal internet hebt, kan je waar je maar wilt een cursus volgen. E-learning wordt steeds populairder binnen gemeenten, organisaties en scholen.

Wat is predictive profiling?

Predictive profiling is een beveiligingsmethodiek dat in Israël is ontwikkeld. De methode wordt gebruikt om te focussen op de manier hoe men zich gedraagt. Op deze manier kan je snel verdachte personen identificeren, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrije sfeer. Ook in Nederland wordt Predictive profiling steeds vaker ingezet. Denk hierbij het voorkomen van terrorisme of criminaliteit. Het voordeel van deze methode is dat het overal kan worden toegepast: van winkelcentra, luchtvaart tot zelfs militaire operaties.

De voordelen van E-learning

Voor een cursus of opleiding moet je meestal naar een school of instantie afreizen om daar vervolgens een gedeelte van de dag of de hele dag een training te volgen. Tegenwoordig kan je ook trainers inhuren zodat de trainer bij jou op locatie een cursus geeft. E-learning kan veel flexibeler worden ingezet. Daarom hebben we alle voordelen voor je op een rij gezet:

  • Flexibiliteit. Je kunt waar je maar wilt en wanneer je wilt de cursus volgen. Het lesmateriaal is 24/7 beschikbaar, waardoor je zelf kan bepalen wanneer je de training vervolgt.
  • Geen reiskosten. Omdat je niet naar een locatie hoeft af te reizen, bespaar je ook weer reiskosten. Je kunt de cursus eenvoudig achter de computer volgen.  Daarnaast verspil je ook geen tijd om naar een locatie toe te reizen.
  • Bepaal je eigen leertempo. Ben je druk met werk of privézaken? Je kunt de cursus volgen op het moment dat het je uitkomt. Gaat het even te snel? Je kunt eenvoudig teruggaan, zodat je de volledige cursus kunt bekijken of om moeilijke stukken te herhalen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *