Een leaseauto voor het korte termijn succes

Langetermijn denken is vaak heel nuttig maar als je in een korte periode veel centen kan verdienen dan moet de focus daar op gelegd worden. Zeker als zelfstandige telt er maar 1 zaak: offertes laten verzilveren bij klanten die smachten naar goede producten of service.

Om succesvol te zijn moet je je als ondernemer comfortabel voelen. Daar hoort kleding bij maar een auto speelt ook een grote rol. Naar de supermarkt rijd je wellicht in een Fiat Punto. Naar een klant met geld op de bank kies je liever een auto waar je je echt comfortabel in voelt. Daar hoort zelfvertrouwen uiteraard bij.  Kies daarom nu voor een Mercedes of Volvo.

Shortlease in plaats van koop

Shortlease is de oplossing. Een Mercedes kopen is natuurlijk een dure aangelegenheid en bovendien lange termijn -politiek. Het woord ‘short’ zegt het eigenlijk al. Het betekent autolease voor een relatief korte periode. Een leasecontract is al na een maandje touren opzegbaar. Dit zorgt voor meerdere voordelen. Je kan voor de korte termijn je status verhogen, je hebt als ondernemer maar voor een relatief korte periode hoge kosten & in de file staan is nog nooit zo leuk geweest: flaneren op de snelweg. Een jongensdroom.

Overtuigd? Nog niet helemaal? Mocht je per ongeluk tegen een paaltje rijden en blikschade oplopen dan is short lease er ook voor jou. Je bent namelijk all-risk verzekerd en reparaties worden zonder morren uitgevoerd. Enkel en alleen om jouw korte termijn succes niet in de weg te zitten.  Wist je dat je met de auto ook naar het buitenland kan rijden? Jouw succes eindigt niet alleen bij het drielandenpunt. Succes behalen kan nu ook in België of Luxemburg.  De offertes verzilver je nu in Gent of Antwerpen. Met een shortlease auto sta je bij aankomst in België ook met 1-0 voor.

Regel het nu!

Gelukkig ben je nu wel overtuigd en kan je een auto uitkiezen. Dit doe je eenvoudig online. De auto ophalen kan in heel Nederland. Heb je echter te weinig tijd dan kan de auto ook gebracht worden. Is dat even luxe? Jouw succes komt je niet aanwaaien. Behalve de auto dan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *