Horeca uitzendbureau Amsterdam

Op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amsterdam? Hospitality Heroes is het uitzendbureau voor jou wanneer je op zoek bent naar werk in de horecabranche. De werkzaamheden in de horeca variëren voortdurend. Horeca is een combinatie van de woorden hotel, restaurant en café. Al deze etablissementen leveren een varia aan horecadiensten. De meest voor de hand liggende functies binnen deze branche zijn waarschijnlijk koks, serveersters en schoonmakers. Er zijn echter ook minder bekende functies zoals barista’s, hofmeesters, pizzabakkers en cocktailtesters, die onder de noemer horeca vallen. Doordat de economie flink is aangetrokken het afgelopen jaar, gaan consumenten weer vaker uit eten en besteden zij gemiddeld ook meer per bezoek. Deze groei binnen de horecabranche vertaald zich in een grotere vraag naar gekwalificeerd horecapersoneel.

Bijbaan horeca Amsterdam

Veel van de banen in de Amsterdamse horeca kunnen worden gekwalificeerd als bijbanen. Dit is niet zo’n gek fenomeen als je bedenkt dat er momenteel meer dan 1800 restaurants in de hoofdstad te vinden zijn. Combineer dit met de onregelmatige werktijden en je komt vrijwel automatisch uit bij de enige doelgroep die zich leent voor deze branche: de student. Een horeca bijbaan in Amsterdam is ideaal als je tijdens je studie wat wenst bij te verdienen. Overdag neem je plaatst in de collegezalen en in de avonduren kun je werken in de bediening of schnabbel je bij als  kok in 1 van de vele Amsterdamse horeca gelegenheden. Hospitality Heroes is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel, dus meld je aan!

Werken als hostess Amsterdam

Naast de horeca bijbanen in de keuken en bediening zijn er verschillende mogelijkheden om te werken als hostess in Amsterdam. Een hostess (of host voor de mannen), is een persoon die namens een organisatie (zoals een hotel, restaurant, evenement etc.) optreedt als gastvrouw. Naast het verwelkomen van de gasten is een hostess vaak verantwoordelijk voor het presenteren van de hapjes en drankjes aan de aanwezige gasten. Het is vergelijkbaar met werken in de bediening. Er zijn momenteel tal van hostess vacatures in Amsterdam aanwezig. Wie weet ben jij het nieuwste gezicht van een grote Amsterdamse organisatie. 1 ding is zeker, geen dag is hetzelfde als jij werkt in de Amsterdamse horeca.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *