Relatiegeschenken… Doe maar normaal!

Een pen, aansteker of een sleutelhanger bedrukken… Klinkt waarschijnlijk een beetje saai en standaard. Jij wilt je onderscheiden in de branche waar je in werkt. Logisch. Maar dat wil iedereen. Traditionele relatiegeschenken zijn vaak praktisch en blijken juist populair te zijn. Is het daarom niet juist goed om toch gewoon weer voor die bedrukte pen te gaan?

Win-win

Een relatiegeschenk is voor beide partijen voordelig. Jij breidt je naamsbekendheid uit en je klant, relatie of medewerker krijgt een leuk presentje. En wat het ook is, het is altijd al leuk om iets gratis te krijgen. Daar zijn Nederlanders maar al te gek op. Als het dan ook nog eens praktisch is, zijn we helemaal blij. Dat praktische is ook precies waarom je heus niet met allerlei gekke dingetjes aan hoeft te komen, puur om origineel te zijn. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Opvallen willen we allemaal. En juist daarom moet je eigenlijk vasthouden aan de ouderwetse pennen, petjes en gummetjes. Waar iedereen gekke, hippe en moderne give-aways aanschaft, verwen jij je relatie gewoon met een comfortabele pen, want die heb je toch altijd wel nodig. Dit soort spulletjes gaan bovendien vaak stuk en raken kwijt, dus zijn altijd in omloop.

Standaard product, origineel ontwerp

Je kunt je relatiegeschenken precies aanpassen op je doelgroep, bedrijf en branche, maar je kunt ook voor iets gaan waar je elke relatie zeker blij mee maakt. Bepaalde spullen voor in huis worden ook vaak vervangen. Denk hierbij aan mokken, aanstekers en flesopeners. Deze kun je personaliseren om toch dat originele eraan toe te voegen. En dat is easy! Relatiegeschenken bedrukken kan tegenwoordig snel, goedkoop en goed. Er zijn een hoop innovatieve druktechnieken op de markt verschenen, waarmee je in een mum van tijd praktische, leuke en toch originele weggevers in huis hebt. Take it easy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *